Termosublimasjon er en trykkemetode som brukes for kopper, glass og etuier (for iPad, Kindle og smarttelefoner).

Ved termosublimasjon trykkes motivet eller teksten først speilvendt på en folie. Deretter dampes motivet fra folien over på produktet ved hjelp av sterk varme (av dette betegnelsen „termo“). En spesiell overflatebehandling på produktet reagerer med fargepigmentene slik at de festes permanent.

Resultatet er et fargeintensivt bilde som er preget inn i den glatte overflaten – motivet er ikke følbart på utsiden. Svært lang holdbarhet gjør produkter som er trykket med termosublimasjon til trofaste og robuste følgesvenner i lang tid.

OBS: Den optimale oppløsningen for trykkmetoden termosublimasjon er 400 dpi. Hvis grafikken din har høyere eller lavere oppløsning, vil det påvirke størrelsen og kvaliteten på trykken.