Vi leverer og vi er her for deg! COVID-19-krisen tvinger oss til å ta avstand fra hverdagen. Men vi gjør det beste ut av det: Så lenge ikke våre medarbeideres og leverandørers helse er i fare, fortsetter vi som før. Bestillingene dine mottas, trykkes og sendes. Pass på helsa og hold ut!

x

Leveringstid & fraktkostnader

Fraktutgiftene beregnes ut fra bestillingsverdi fratrukket eventuelle rabatter.

Informasjon om merverdiavgift, toll og gebyrer

Fra 1. april 2020 er 25 % merverdiavgift inkludert i prisen ved levering i Norge. For deg som kunde oppstår det ingen ytterligere kostnader som skatter, tollavgifter, gebyrer e.l. Du betaler bare den prisen som er angitt i handlevognen pluss frakt.

Forutsetninger for rask produksjonstid:

• Fullstendig og korrekt betalingsinformasjon (bankkort overføringer)
  • Fullstendig og korrekt ordrenummer (faktura)
  • Fullstendig leverings og faktura adresse
  • Ingen problemer med motivene

Fraktmetoder

Standardfrakt: Med standardfrakt er ikke sporing av sendingen garantert. Forsendelser som kan sendes trygt i en A4-konvolutt, sender vi som brev uten sporingsnummer. Dermed kan postbudet legge den rett i postkassen. Forsendelser som er større enn dette, sendes som pakkepost, og får et eget sporingsnummer.

Premium-frakt: Hvis du velger fraktmetoden premium (hvis den er tilgjengelig), får du alltid et sporingsnummer for å følge med på forsendelsen, uansett størrelse og pakketype.