Spreadshirts rettferdige returrett

Vår tilfredshetsgaranti

Hver eneste artikkel som bestilles er et unikat som produseres enkeltvis for deg personlig. Det skiller oss fra andre internettforhandlere. Varer som byttes kan ikke bare legges på lageret og selges på nytt. Likevel vil vi at du skal være absolutt fornøyd med det du handler. Derfor får du uavhengig av reklamasjonsgrunn

30 dager bytterett

Du kan bytte varen innen 30 dager fra bestillingsdato, enten fordi artikkelen ikke passer, fordi du ikke liker den eller fordi den av en eller annen grunn ikke innfrir dine forventninger. Vi tilbyr deg i alle tilfeller følgende alternativer:

• Innbytte mot en ny vare
  • Innbytte mot et tilgodehavende for din neste bestilling
  • Tilbakebetaling av kjøpsprisen, hvis du ikke har designet det bestilte produktet selv.

Før du returnerer varen, ber vi deg ta kontakt med vårt hyggelige serviceteam og holde bestillingsnummeret klart.

Slik kan du unngå reklamasjoner

1. Test oss før du legger inn større bestillinger

Hvis du planlegger å bestille noe til deg selv og et helt team, og er usikker med hensyn til størrelser, snitt og farger, kan du først bestille artikler uten trykk for å prøve dem på; disse kan du så bytte uten problemer. Også en enkelt trykket T-skjorte for testing av trykkvaliteten kan vi ta i innbytte mot tilgodehavende eller mot en ny artikkel, dersom du ikke skulle være fornøyd med den. På denne måten bidrar du til å spare ressurser og skåne miljøet.

2. Kontroller straks bestillingsbekreftelsen du mottar på e-post

Kanskje det har sneket seg inn en trykkfeil i teksten som skal trykkes, eller kanskje har du valgt feil motiv? Følg lenken i e-postbekreftelsen og annuller bestillingen selv før den går i trykken. Deretter kan du hente frem bestillingen din igjen, forandre den og sende den inn på nytt.

3. Legg inn nok tid

Riktignok er vi raske, men vi kan ikke garantere at du får bestillingen i morgen. Noen ganger er det problemer med et motiv, og enkelte ganger kan et produkt mangle på lageret. Hvis bestillingen ikke kommer frem tidsnok til fødselsdagen, bryllupsdagen eller kollegaens avskjedsfest, er det dessverre ingen byttegrunn. Men du har også muligheten til å velge ekspress-alternativet når du bestiller, da kommer varen trygt frem til det ønskede tidspunktet.

All informasjon om angrerett og returrett finner du også i våre forretningsvilkår.