Thermosublimation

Thermosublimation er en printmetode, der anvendes på kopper, krus og covers (iPad, Kindle, smartphone).

Når der printes med thermosublimation, trykkes motivet eller teksten først spejlvendt på folie. Dernæst dampes motivet fra folien over på produktet ved meget høj varme (deraf ordet thermo) . En speciel behandling af produktet reagerer dermed med farvepigmenterne og optager disse permanent.

Resultatet er et farveintensivt billede, der er indlagret i den glatte overflade - motivet kan ikke mærkes.

OBS: Den optimale opløsning på billeder til printmetoden thermo-sublimation er 400 dpi. Hvis din grafik har en bedre eller dårligere opløsning, kan dette have indflydelse på printets størrelse og kvalitet.