Vi leverer, og vi er der for dig! COVID-19-krisen tvinger os til at holde afstand i hverdagen. Men vi får det bedste ud af det: Vi fortsætter, så længe vores medarbejdere og vore leverandører ikke udsættes for fare. Dine ordrer modtages, trykkes og afsendes. Pas rigtig godt på dig!

x

Trykomkostninger for selvdesignede produkter fra Spreadshirt

I design-selv området hos Spreadshirt gælder et overslag på trykomkostninger for hvert trykområde. Inden for det valgte trykområde kan du placere så mange designs og tekster, som du ønsker. Der kan tillægges en designpris til overslaget på trykomkostningerne. Designprisen vises i designtoolet.

Trykområder

Mobilcovers og de fleste accessories, som f.eks, krus, caps eller huer, har kun et enkelt trykområde. For det meste af tøjet gælder det, at der kan trykkes på flere områder, altså ikke kun foran, men også på ryggen, på ærmerne eller på hætten. For alle de trykområder, du designer, gælder trykprisen på 65 kr.

Her får du et bud på, hvad dit produkt med designs og/eller tekst vil kunne koste. Priserne gælder for „design-selv-området“ og er kun vejledende.