Spreadshirts fair returregler

Vores tilfredshedsgaranti

Hver eneste artikel, du bestiller hos Spreadshirt, er unik og bliver fremstillet specielt til dig. Det adskiller os fra de klassiske postordrefirmaer. Vi kan ikke bare lægge returvarer tilbage på lageret og udbyde dem til salg igen. På trods af det ønsker vi os, at du er helt igennem tilfreds med din bestilling. Derfor har du, uafhængigt af baggrunden for din reklamation, fordelen af vores

30 dages bytteret

Byt din vare inden 30 dage fra bestillingsdatoen, uanset om artiklen ikke passer, du ikke bryder dig om den, eller om den bare ikke svarer til dine forventninger. Vi tilbyder dig følgende muligheder:

• Byt til en anden vare
  • Byt og få et tilgodebevis til din næste bestilling
  • Få pengene igen, medmindre du selv har designet det bestilte produkt

Før du returnerer en vare til os, så kontakt voresvenlige service team. Hav dit bestillingsnummer parat.

Sådan undgår du reklamationer

1. Test os, før du afgiver en større bestilling

Hvis du planlægger en bestilling til dig og dit team, og hvis du er usikker på størrelser, snit eller farver, så bestil først de utrykte artikler som prøve. Dem kan vi uden videre bytte. En enkelt T-shirt med test-tryk bytter vi i givet fald gerne til en ny artikel eller et tilgodebevis. På den måde er du med til at spare ressourcer og skåne miljøet.

2. Se din bekræftelsesmail igennem med det samme

Hvis du har tastet forkert eller ved et uheld har valgt det forkerte motiv, følger du blot linket i bekræftelsesmailen og annullerer selv bestillingen straks, før den går i trykken. Derefter kan du afgive en ny bestilling, ændre det du ønsker og sende igen.

3. Vær i god tid

Vi er godt nok hurtige, men vi garanterer ikke, at din bestilling lander hos dig i morgen. Der kan være problemer med et motiv, eller enkelte produkter er ikke på lager. Hvis en bestilling ikke ankommer rettidigt til fødselsdagen, bryllupsdagen eller afskedsfesten, er det desværre ikke gyldig grund til at returnere den. Men når du afgiver bestilling, har du mulighed for at vælge ekspresforsendelse, og så kommer varen med sikkerhed frem på det ønskede tidspunkt.

Alle informationer vedrørende fortrydelsesret og tilbagelevering finder du også under vores almindelige forretningsbestemmelser.