Tjäna pengar med Spreadshirt

Med Spreadshirt kan du förvandla dina idéer till pengar och därmed tjäna mer än någon annanstans i branschen – som butiksinnehavare, designer på marknadsplatsen eller båda!

• Butiksinnehavare tar själva hand om trafik och marknadsföring och tjänar upp till 60 % provision på genomförda försäljningar
  • Designer på marknadsplatsen drar nytta av Spreadshirts trafik och marknadsföring och får motivpriset för varje försäljning

Butiksinnehavare: 3 inkomstkällor

1. Affiliateprovision

Som butiksinnehavare krediteras du affiliateprovisionen för varje såld produkt i din butik. Denna uppgår till 20 % av inkomsterna från produkt- och tryckpris med avdrag av mervärdesskatt.

2. Motivpris

Om du fastställer ett motivpris för din produkt, tjänar du detta vid varje försäljning utöver din affiliateprovision på 20 %. Ditt motivpris kan uppgå till 15 €.

3. Framgångsbonus

Om ett visst antal produkter säljs i din butik inom en månad, kan du glädja dig åt en extra bonus på upp till 40 % av tryck- och produktpriset. Den första bonusnivån når du redan vid 26 sålda produkter.
Läs mer:

Designer på marknadsplatsen: Nå en enorm publik

Som designer på marknadsplatsen bestämmer du priset på ditt motiv och tjänar på varje försäljning. Varje dag kan upp till 80 000 webbplatsbesökare hitta dina motiv på Spreadshirt. Motivpriset är en del av kundslutpriset och vissa motivpris fungerar bättre än andra. Läs mer om detta i vår analys.