Spreadshirts rättvisa returregler

Vår nöjdhetsgaranti

Varje artikel som beställs på Spreadshirt är ett unikt exemplar, som tillverkas för dig personligen. På det sättet skiljer vi oss från klassiska postorderföretag. Vi kan inte helt enkelt lägga tillbaka varor som bytts på lagret och sälja dem igen. Trots det vill vi att du ska vara helt nöjd med din beställning. Därför kan du dra nytta av vår bytesrätt oberoende av skälet till reklamationen.

30 dagars bytesrätt

Byt din vara inom 30 dagar från beställningsdatumet, oavsett om artikeln inte passar dig, du inte tycker om den eller den av andra skäl inte motsvarar dina förväntningar. Vi erbjuder dig alltid följande alternativ:

• Byte mot en ny vara
  • Byte mot ett presentkort till din nästa beställning
  • Återbetalning av priset, om den beställda produkten inte designades av dig personligen

Innan du skickar tillbaka varan till oss ska du kontakta vårt vänliga serviceteam och ha ditt beställningsnummer redo.

Så här kan du förebygga reklamationer

1. Testa oss före en större beställning

Om du planerar en beställning för dig och ditt team och är osäker på storlekar, snitt eller färger, beställer du först otryckta artiklar att prova, för dessa kan vi utan problem byta. Även en enstaka tryckt T-shirt som beställs för att testa tryckkvaliteten byter vi gärna om du inte tycker om den mot ett presentkort eller en ny artikel. På det sättet hjälper du till att skona miljön och spara resurser.

2. Titta direkt på din e-postbekräftelse

Om du har skrivit fel på trycket eller av misstag valt fel motiv, häver du beställningen direkt innan den går till tryck genom att följa länken i din e-postbekräftelse. Därefter kan du öppna, ändra och skicka beställningen igen.

3. Planera in extra tid

Vi är visserligen snabba, men vi garanterar inte att din beställning kommer att vara hos dig redan i morgon. Ibland blir det problem med ett motiv, ibland finns enstaka produkter inte i lager. Om din beställning inte kommer fram i tid till födelsedagen, bröllopsdagen eller kollegans avskedsfest, är det tyvärr inget skäl till retur. Du kan dock välja expressalternativet vid beställningen, så kommer varan säkert fram i önskad tid.

All information om den lagstadgade hävningsrätten och returregler hittar du även i våra allmänna villkor.