Tjen penger med Spreadshirt

Med Spreadshirt kan du gjøre ideer om til penger, og tjene mer enn overalt ellers i bransjen: Som butikkeier, markedsplass-designer eller begge deler!

• Butikkeiere sørger selv for nettrafikk og markedsføring, og tjener opptil 60 % av salgsprisen når noe selges
  • Markedsplass-designere drar nytte av Spreadshirts nettrafikk og markedsføring, og mottar motivprisen ved hvert enkelt salg

Butikkeiere: 3 inntektskilder

1. Affiliate-provisjon

Som butikkeier får du godskrevet affiliate-provisjon for hvert produkt som selges i butikken din. Den er på 20 % av inntektene fra produkt- og trykkpris, minus merverdiavgift.

2. Motivpris

Hvis du fastsetter en motivpris et produkt, tjener du denne prisen ved hvert salg, i tillegg til 20 % affiliate-provisjon. Motivprisen kan være opptil 15 €.

3. Suksessbonus

Hvis det selges et visst antall produkter i butikken din på én måned, kan du glede deg over en ekstra bonus på opptil 40 % av trykk- og produktprisen. Det første bonustrinnet oppnår du hvis det selges 26 produkter.
Mer informasjon:

Markedsplass-designer: Nå et enormt publikum

Som markedsplass-designer fastsetter du prisen for hvert motiv, og du tjener denne hver gang motivet selges. Daglig kan opptil 80 000 besøkende finne motivene dine hos Spreadshirt. Motivprisen inngår i kundens sluttpris, og noen motivpriser fungerer bedre enn andre. Få vite mer i vår analyse.

Showroom: Dine motiver i fokus

I showroomet handler alt om deg og motivene dine. Her presenterer du motivene som du har publisert på markedsplassen, og sørger for å sette dem i sammenheng. Last opp et profil- og tittelbilde for å gi showroomet et personlig ansikt, og legg inn lenker til sosiale medier. Med noen velvalgte ord oppmuntrer du kundene til å oppdage motivene dine og komme i handlehumør.

Område for egendesign: Dine motiver i et enormt utvalg

I området for egendesign kan kunder personalisere yndlingsproduktet sitt, f.eks. med en egen tekst, egne bilder eller motiver fra Spreadshirts galleri. Spreadshirts galleri inneholder et stort utvalg gratis motiver fra Spreadshirt, samt motiver i høy kvalitet fra partnere som deg. Hvis kundene velger et motiv fra deg, kan du glede deg over en ekstra inntektskilde fra motivprisen. For å legge til motivet i området for egendesign, trenger du ikke å gjøre noe. Vi legger det til automatisk, slik at alle kunder skal kunne finne et perfekt motiv for sitt selvdesignede produkt.