Tjen penger med Spreadshirt

Med Spreadshirt kan du gjøre ideer om til penger, og tjene mer enn overalt ellers i bransjen: Som butikkeier, markedsplass-designer eller begge deler!

• Butikkeiere sørger selv for nettrafikk og markedsføring, og tjener opptil 60 % av salgsprisen når noe selges
  • Markedsplass-designere drar nytte av Spreadshirts nettrafikk og markedsføring, og mottar motivprisen ved hvert enkelt salg

Butikkeiere: 3 inntektskilder

1. Affiliate-provisjon

Som butikkeier får du godskrevet affiliate-provisjon for hvert produkt som selges i butikken din. Den er på 20 % av inntektene fra produkt- og trykkpris, minus merverdiavgift.

2. Motivpris

Hvis du fastsetter en motivpris et produkt, tjener du denne prisen ved hvert salg, i tillegg til 20 % affiliate-provisjon. Motivprisen kan være opptil 15 €.

3. Suksessbonus

Hvis det selges et visst antall produkter i butikken din på én måned, kan du glede deg over en ekstra bonus på opptil 40 % av trykk- og produktprisen. Det første bonustrinnet oppnår du hvis det selges 26 produkter.
Mer informasjon:

Markedsplass-designer: Nå et enormt publikum

Som markedsplass-designer fastsetter du prisen for hvert motiv, og du tjener denne hver gang motivet selges. Daglig kan opptil 80 000 besøkende finne motivene dine hos Spreadshirt. Motivprisen inngår i kundens sluttpris, og noen motivpriser fungerer bedre enn andre. Få vite mer i vår analyse.