Optimoi designeja julistepainatusta varten

Julistedesignien luominen ja lataaminen palvelimelle on todella helppoa, kun otat huomioon pari juttua. Olemme koonneet tänne kaiken tietämisen arvoisen sekä ladattavia painomalleja.

Tarjolla olevat formaatit

• Pystyformaatti: 20 x 30 cm, 40 x 60 cm, 60 x 90 cm
  • Vaakaformaatti: 30 x 20 cm, 60 x 40 cm, 90 x 60 cm
  • Neliönmallinen: 20 x 20 cm, 40 x 40 cm, 60 x 60 cm
  • Materiaali: satiinipintaista valokuvapaperia, 250 g/m²

Vaatimukset, jotka designisi tulee täyttää

Julisteet ovat saatavilla designin palvelimelle lataamisen jälkeen vain, jos seuraavat vaatimukset täyttyvät:

• pystyformaatti (2:3), vaakaformaatti (3:2) tai neliönmallinen
  • Koko: max. 100 megapikseliä
  • Resoluutio: väh. 200 dpi
  • Tiedostoformaatit: JPEG, PNG
  • Tiedostokoko: max. 100 MB
  • Väriprofiili RGB tai CMYK
  • Kaikkiin sivuihin lisäksi 2 mm (leikkausvara epätarkkuuksien välttämiseksi)

Ota lisäksi huomioon designien laatukriteerit ja erityisesti seuraavat seikat:

• Designisi on veitsenterävä
  • Kontrasti ja kirkkaus on säädetty optimaalisesti
  • Valokuvissa ei ole kasvoja, koska siinä tapauksessa kuvattujen henkilöiden oikeuksia saatetaan loukata

Ladattavat mallit

Malliemme avulla voit todella helposti valmistella designisi julistepainatusta varten. Jokainen malli sisältää

• tason, josta näet oikean koon,
  • 2 mm:n punaisen reunuksen, joka merkitsee mahdollisesti pois leikattavan alueen.

Avaa malli Photoshopilla tai jollain muulla grafiikkaohjelmalla, jolla voi avata .psd-tiedostoja. Käy sitten julistepainatuksen tarkistuslista läpi (ks. alla).

Formaatti Eurooppa Pohjois-Amerikka*

Lataus

Lataus

Lataus

Lataus

Lataus

Lataus

Lataus

Lataus

Lataus

Lataus

Lataus

Lataus
*Jos haluat myydä julisteita myös pohjoisamerikkalaisen verkkotunnuksemme alla, käytä Pohjois-Amerikkalla merkittyjä malleja. Koot vastaavat yhdysvaltalaisia standardeja.

Tarkistuslista julistepainatukseen

Vedä designisi avattuun tiedostoon ja kiinnitä huomiota seuraavaan:

• Designisi on kansiossa ”Sinun designisi”
  • Designisi täyttää tason tarkalleen (reunat jäävät piiloon punaisen viivan alle)
  • Punainen reunus ei peitä mitään tärkeää
  • ”Ohjeistus”-taso on deaktivoitu
  • ”Leikkausvara”-taso on deaktivoitu
  • Väriprofiiliksi on valittu RGB

Jos kaikki on kohdallaan, tallenna designisi .png-formaatissa kohdassa ”Tiedosto > Tallenna nimellä”.

Lataa julistedesignit palvelimelle

Optimoituasi tiedostosi julistepainatusta varten seuraat tavanomaista tuotteiden luomisprosessia:

• Lataa designisi palvelimelle partneriosiossa
  • Klikkaa designia valitaksesi haluamasi tuoteryhmät
  • Jos formaatti on oikea, tuoteryhmä ”Juliste” on valittu valmiiksi
  • Kaikki muut tuotteet on deaktivoitu, koska julistedesignit eivät välttämättä näytä hyviltä t-paidoissa yms. Voit tietenkin aktivoida ne taas

Jos tuoteryhmää ”Juliste” ei tarjota tuotevalikoimassa, designisi ei ole vielä valmis julistepainatukseen. Siinä tapauksessa tarkista vielä kerran designvaatimukset ja ota avuksi mallimme.

Julisteiden postitus ja pakkaus

Emme lähetä julisteita lahjapakkauksessa emmekä express- tai premium-lähetyksenä. Formaatit 20 x 20 cm ja 20 x 30 cm lähetämme tukevassa kuoressa kirjelähetyksenä, formaatit 40 x 60 cm ja 60 x 90 cm rullalle käärittynä pahvikotelossa.