Palkkiosi maksaminen

Hyvityksesi lisätään käyttäjätilisi saldoon. Niin pian kun käyttäjätilisi minimisaldo täyttyy, tilitämme hyvityksesi kuukausittain. Minimisaldon suuruus riippuu käyttäjätilille valitsemastasi valuutasta ja on tarkastettavissa tästä. Viimeistään seuraavan kuukauden 15. arkipäivänä aloitamme hyvityksesi tilityksen. Hyvitys näkyy siis pankkitililläsi vasta tilityksen jälkeen 15 arkipäivän kuluessa.

Edellytys palkkiosi maksuun

Jotta voimme maksaa palkkiosi, tarvitsemme sinulta seuraavat tiedot:

Asuin- tai toimipaikkasi sijaitsee Saksan ulkopuolella.

Jos asuin- tai toimipaikkasi ei ole Saksassa, tarvitsemme sinulta maksua varten nimesi ja osoitteesi lisäksi myös verotunnisteesi. Suomessa se on henkilötunnus. Mikäli olet Amerikan Yhdysvalloista, tunnukseksi kelpaa vaihtoehtoisesti joko Social Security Number (SSN), Employer’s Identification Number (EIN) tai Taxpayer’s Identification Number (TIN). Jollet anna meille oikeaa verotunnistetta, meidän on pidätettävä designhinnasta maksettavista palkkioistasi 15 % lähdeveroa sekä 5,5 % solidaarisuuslisää (SolZ).
Asuinvaltiostasi riippuen voidaan designhinnasta saamastasi palkkiosta joutua lisäksi perimään lähdeveroa. Lisätietoa veronpidätyksistä saat tästä artikkelista.

Asuin- tai toimipaikkasi on Saksassa

Jos asuin- tai toimipaikkasi on Saksassa, sinun ei tarvitse antaa verotunnistenumeroa. Jos nimesi ja osoitetietosi on tallennettu asianmukaisesti, saat palkkiosi vähentämättömänä. Jos nimeäsi ja osoitettasi ei ole tallennettu asianmukaisesti, maksua ei valitettavasti voida suorittaa. Täydennä tietosi siinä tapauksessa niin nopeasti kuin mahdollista.

Huomautuksia SEPA- ja PayPal-maksumahdollisuuksiin

Käyttäjäosiosi kohdasta Maksutiedot löydät kaksi maksuvaihtoehtoa: SEPA-maksu suomalaiselle tai muulle eurooppalaiselle käyttötilille tai PayPal-maksu. SEPA-maksuja suoritamme ainoastaan valuutoissa EUR ja GBP, PayPal-maksuja voimme suorittaa missä tahansa valuutassa. Jollet ole tallentanut osioon PayPal-tiliä, pidätämme itsellemme oikeuden maksujen suorittamiseen euroina. Valuuttojen muuntamiseen käytetään Saksan keskuspankin (Deutsche Bundesbank) valuuttakursseja.