Vi levererar och vi finns här för dig! Covid-19-krisen tvingar oss att frångå vardagen. Men vi gör det bästa av det. Så länge våra medarbetares och leverantörers hälsa inte äventyras fortsätter vi. Dina beställningar tas emot, trycks och skickas. Håll dig frisk och förhoppningsfull!

x

Radera användarkonto

Vad tråkigt att du har bestämt dig för att lämna Spreadshirts community. Om du har några frågor eller förbättringsförslag finns vår kompetenta och hjälpsamma kundservice alltid här för dig.

Så här raderar du ditt användarkonto

Om du verkligen vill lämna oss loggar du in på partner.spreadshirt.se. Klicka till vänster nedtill på ”Användarkonto”. Under ”Kontoinställningar” hittar du till höger nedtill alternativet ”Radera användarkonto”.

Utestående belopp som ska betalas ut överförs vid nästa avräkning, såvida din adress har bekräftats av oss och dina betalningsuppgifter är korrekt angivna.

Om du har frågor och inte längre kommer åt ditt konto, kontaktar du partner@spreadshirt.se.