Vi levererar och vi finns här för dig! Covid-19-krisen tvingar oss att frångå vardagen. Men vi gör det bästa av det. Så länge våra medarbetares och leverantörers hälsa inte äventyras fortsätter vi. Dina beställningar tas emot, trycks och skickas. Håll dig frisk och förhoppningsfull!

x

Rättigheter till uppladdade motiv

Naturligtvis behåller du alla rättigheter till dina motiv. Om du publicerar motiv eller produkter med dina motiv på Spreadshirts webbplats, gör du det bara möjligt för oss att marknadsföra dessa på våra kanaler och sälja dem åt dig. Du kan ta bort dem igen när som helst. Vi utför då befintliga beställningar och tar bort dina motiv från vår databas.