Mängdrabatt

När du handlar på Spreadshirt kan du dra nytta av höga mängdrabatter oberoende av beställningsvärdet. Hur rabatterna ser ut rent konkret ser du i nedanstående tabell.

Mängdrabatten gäller
  • för alla egendesignade produkter och produkter med motiv från communityn.
  • för otryckta artiklar upp till en beställningsmängd på 20 stycken.
  • tyvärr inte i partnerbutiker – här finns ingen mängdrabatt.
Artiklar per beställning Spreadshirts mängdrabatt*

*Rabatt på varuvärdet

Så här fungerar Spreadshirts mängdrabatt:

Rabatten dras av automatiskt i kundvagnen när din beställning innehåller 6 artiklar eller fler. Observera att några särskilt förmånliga artiklar är undantagna från rabattsystemet.

Följande artiklar får ingen rabatt:

• Knappar
  • Presentkort
  • Redan nedsatta produkter

Kan jag dessutom delta i andra rabattkampanjer?

Tyvärr kan rabattkoder från marknadsföringskampanjer inte kombineras med mängdrabatten.