Vi levererar och vi finns här för dig! Covid-19-krisen tvingar oss att frångå vardagen. Men vi gör det bästa av det. Så länge våra medarbetares och leverantörers hälsa inte äventyras fortsätter vi. Dina beställningar tas emot, trycks och skickas. Håll dig frisk och förhoppningsfull!

x

Mängdrabatt

När du handlar på Spreadshirt får du en mängdrabatt redan från 6 artiklar per beställning, oberoende av beställningsvärdet. Det spelar ingen roll om du beställer 6 likadana eller olika produkter. Hur mycket du kan spara per produkttyp får du veta nedan.

Rabatten dras av automatiskt i kundvagnen.

Mängdrabatten gäller
  • för alla egendesignade produkter och produkter med motiv från communityn
  • för otryckta artiklar upp till en beställningsmängd på 20 stycken
Mängdrabatten gäller inte
  • i Spreadshops
  • för redan nedsatta produkter
  • för beställning av presentkort, grafikservice eller vissa produkter, t.ex. klistermärken eller knappar