Mängdrabatt

När du handlar på Spreadshirt får du en mängdrabatt från 6 artiklar, oberoende av beställningsvärdet. Detta gäller för egendesignade produkter och produkter med motiv från communityn. Det finns ingen mängdrabatt i partnerbutiker. På beställningar från 1401 stycken kan du glädja dig över 70 % rabatt. Hur rabatten ser ut rent konkret kan du se i denna tabell.

Artiklar per beställning Spreadshirts mängdrabatt*

*Rabatt på varuvärdet

Så här fungerar Spreadshirts mängdrabatt:

Rabatten dras av automatiskt i kundvagnen när din beställning innehåller 6 artiklar eller fler. Observera att några särskilt förmånliga artiklar är undantagna från rabattsystemet.

Följande artiklar får ingen rabatt:

• Knappar
  • Presentkort
  • Redan nedsatta produkter

Kan jag dessutom delta i andra rabattkampanjer?

Tyvärr kan rabattkoder från marknadsföringskampanjer inte kombineras med mängdrabatten.