Vi levererar och vi finns här för dig! Covid-19-krisen tvingar oss att frångå vardagen. Men vi gör det bästa av det. Så länge våra medarbetares och leverantörers hälsa inte äventyras fortsätter vi. Dina beställningar tas emot, trycks och skickas. Håll dig frisk och förhoppningsfull!

x

Mängdrabatt

När du handlar på Spreadshirt kan du dra nytta av höga mängdrabatter oberoende av beställningsvärdet. Hur rabatterna ser ut rent konkret ser du i nedanstående tabell.

Rabatten dras av automatiskt i kundvagnen när din beställning innehåller 6 artiklar eller fler. Observera att några särskilt förmånliga artiklar är undantagna från rabattsystemet.

Mängdrabatten gäller
  • för alla egendesignade produkter och produkter med motiv från communityn
  • för otryckta artiklar upp till en beställningsmängd på 20 stycken
Mängdrabatten gäller inte
  • i partnerbutiker
  • för redan nedsatta produkter
  • för beställning av knappar och presentkort
Artiklar per beställning Spreadshirts mängdrabatt*

*Rabatt på varuvärdet