Byte och retur

return teaser

Rättvisa returregler

Varje artikel som du beställer på Spreadshirt eller i en av Spreadshirts partnerbutiker trycks för hand för dig (”print-on-demand”). På det sättet skiljer vi oss från klassiska postorderföretag. Vi kan inte helt enkelt lägga tillbaka varor som bytts på lagret och sälja dem igen. Trots det vill vi att du ska vara helt nöjd med din beställning. Därför kan du lita på våra rättvisa returregler.

30 dagars bytesrätt

Byt din vara inom 30 dagar från beställningsdatumet, oavsett om artikeln inte passar dig, du inte tycker om den eller den av andra skäl inte motsvarar dina förväntningar. Som print-on-demand-leverantör erbjuder vi följande returalternativ:

• Byte mot en ny vara
  • Byte mot ett presentkort till din nästa beställning

En återbetalning är möjlig om du inte personligen har designat den beställda produkten.

Enkla returer

Öppna din leveransbekräftelse eller ditt Spreadshirtkonto

Klicka på ”Skicka tillbaka”

Välj en returorsak och ett returalternativ

”Det finstilta”

Din retur behandlas i regel inom sju arbetsdagar. Från ett beställningsvärde på 430 SEK står Spreadshirt för returkostnaderna. Vi kan inte bearbeta artiklar som skickats tillbaka utan uppmaning.

Vår nöjdhetsgaranti gäller utöver dina lagstadgade rättigheter, inklusive ångerrätt och garanti. All information om detta hittar du även i våra allmänna villkor.