Vi levererar och vi finns här för dig! Covid-19-krisen tvingar oss att frångå vardagen. Men vi gör det bästa av det. Så länge våra medarbetares och leverantörers hälsa inte äventyras fortsätter vi. Dina beställningar tas emot, trycks och skickas. Håll dig frisk och förhoppningsfull!

x

Ändra eller häva beställning

Varje artikel som du beställer på Spreadshirt eller i en av Spreadshirts partnerbutiker trycks för hand för dig. Därför är det endast möjligt att ändra din beställning så länge vi inte har börjat trycka. Om du vill ändra din beställning måste du först häva den. Om din vara redan bearbetas, är det tyvärr inte längre möjligt att göra ändringar.

Så här häver du din beställning

Öppna din beställningsbekräftelse eller logga in på ditt Spreadshirtkonto. På båda ställena hittar du länken till din beställning.

Häv din beställning genom att klicka på Detaljer > Häv så länge din beställning har statusen ”Väntar på betalningen” eller ”Ny”.

Om statusen redan är ”Produceras” eller ”Skickad och betald” kan du tyvärr inte längre häva din beställning eftersom den redan har tryckts.

Efter hävningen gör du helt enkelt en ny beställning med de önskade ändringarna.