Ändra eller häva beställning

Det är inga problem att ändra din beställning så länge vi inte har påbörjat bearbetningen. Så snart din vara är i tryck kan du tyvärr inte längre ändra något eller häva beställningen.

Om du vill ändra något, går du alltså så snabbt som möjligt till din beställningsöversikt. Den hittar du som registrerad kund i ditt användarområde under Kontoinställningar > Mina beställningar. Om du har gjort din beställning som gäst, kommer du till din aktuella beställning via länken i ditt bekräftelsemeddelande.

Så länge beställningen är markerad som vänta eller ny i översikten, kan du häva den utan problem. Gör därefter helt enkelt en ny beställning med de önskade ändringarna.