Granska beställningsuppgifter och allmänna villkor

Efter att du har gjort en beställning får du en bekräftelse via e-post med alla uppgifter om din beställning och våra allmänna villkor.

En översikt över dina aktuella och tidigare beställningar hittar du som registrerad kund även i ditt användarområde under Kontoinställningar > Mina beställningar.

Om du har gjort din beställning som gäst, kommer du till din aktuella beställning via en länk i bekräftelsemeddelandet. Tidigare beställningar syns inte i denna översikt. Använd i stället länken i det tillhörande bekräftelsemeddelandet.

Om du vill ändra eller häva en beställning, kan du göra det i beställningsöversikten så länge beställningen inte har bearbetats av oss.