Vi levererar och vi finns här för dig! Covid-19-krisen tvingar oss att frångå vardagen. Men vi gör det bästa av det. Så länge våra medarbetares och leverantörers hälsa inte äventyras fortsätter vi. Dina beställningar tas emot, trycks och skickas. Håll dig frisk och förhoppningsfull!

x

Granska beställningsuppgifter och allmänna villkor

Efter att du har gjort en beställning får du en bekräftelse via e-post med alla uppgifter om din beställning och våra allmänna villkor.

Om du har ett användarkonto på Spreadshirt, kan du se alla beställningar som gjorts via detta konto i ditt användarområde under Mina beställningar.

Om du har gjort din beställning som gäst, kommer du till din aktuella beställning via en länk i bekräftelsemeddelandet. Tidigare beställningar syns inte i denna översikt. Använd i stället länken i det tillhörande bekräftelsemeddelandet.

Om du vill ändra eller häva en beställning, kan du göra det i beställningsöversikten så länge beställningen inte har bearbetats av oss.