Tryckkostnader för egendesignade produkter från Spreadshirt

I området Designa själv på Spreadshirt gäller en fast tryckkostnad per tryckområde. Inom det valda tryckområdet kan du utan extra kostnad placera så många motiv och texter du vill. Utöver den fasta tryckkostnaden kan ett motivpris tillkomma. Detta fastställs av upphovsmannen till motivet och uppgår till mellan 0 och 15 euro per motiv. Motivpriset visas i designverktyget.

Tryckområden

Mobilskal och de flesta accessoarer, t.ex. muggar, kepsar och mössor, har bara ett tryckområde. På de flesta klädesplaggen kan du trycka flera områden, förutom framsidan till exempel även ryggen, ärmarna eller luvan. För varje tryckområde som du designar tillkommer den fasta tryckkostnaden och eventuella motivpris.

Här får du en förhandsvisning av vad din produkt med motiv och/eller texter sammanlagt kan kosta. Dessa priser är för området ”Designa själv” och är endast vägledande.