Digitaltryck

Ditt motiv förtjänar det bästa tryckresultatet. Därför trycker vi de flesta av våra produkter som standard med tryckmetoden digitalt direkttryck. Detta ger bl.a. följande fördelar:

• Tillgängligt för alla filformat
  • Briljanta tryckresultat
  • Mjuk yta tack vare direkt färgat material

Digitalt direkttryck

Tvättester för bästa tryckresultat

Innan en produkt tas in i vårt sortiment testar vi i vårt testlaboratorium ordentligt vilka resultat digitalt direkttryck ger. Endast utmärkt briljanta och äkta färger klarar testet. Dessutom måste produkter klara 10 tvättar utan att förlora färgintensitet. Först då uppfyller de våra höga kvalitetskrav.

Den optimala tryckmetoden för varje produkt.

Enstaka produkter är inte kompatibla med digitalt direkttryck och trycks därför med andra tryckmetoder, t.ex. plottertryck. Det gäller framför allt artiklar med låg bomullsandel eller väskor och ryggsäckar som inte passar i tryckmaskinerna på grund av sin form.

Inställningar för briljanta färger

Färgerna kan se annorlunda ut på skärmen jämfört med tryckresultatet. Om din skärm inte har kalibrerats speciellt kommer trycket troligtvis att motsvara dina önskemål om färgerna på skärmen verkar lite för skarpa.