Skötselråd för textilier

Du har packat upp din Spreadshirtprodukt, är förtjust och frågar dig nu hur du kan glädja dig åt ditt nya favoritplagg så länge som möjligt?

Dessa råd bör du följa:

Tvätta ut och in, högst 30 °C

Kemtvätta inte

Torktumla inte

Blek inte

Stryk ut och in, medelvärme, utan ånga

Tips:

• På T-shirts med flera motiv bör dessa inte röra vid varandra vid strykning för att undvika att de klibbar samman.
  • På T-shirts med flocktryck håller motiven formen längre om de tvättas med flytande tvättmedel.

För övrigt: Alla textilier som du köper hos oss genomgår intensiva tester. En T-shirt tas inte med i sortimentet förrän den exempelvis har klarat minst 10 tvättar med alla tryckmetoder.