Vi leverer og vi er her for deg! COVID-19-krisen tvinger oss til å ta avstand fra hverdagen. Men vi gjør det beste ut av det: Så lenge ikke våre medarbeideres og leverandørers helse er i fare, fortsetter vi som før. Bestillingene dine mottas, trykkes og sendes. Pass på helsa og hold ut!

x

Fargeforskjeller mellom skjerm og T-skjorte

På den trykkede artikkelen kan fargene på motivet se annerledes ut enn på skjermen. Det kan det være forskjellige grunner til:

• For å kunne trykke et pikselmotiv, må vi omdanne det fra RGB- til CMYK-farger og utføre ytterligere fargekorreksjoner. Det kan føre til små fargeavvik.
  • Alle skjermer viser farger på forskjellige måter. Kombinasjonen av lysstyrke, kontrast og intensitet kan ha stor virkning på hvordan fargen ser ut.
  • Tekstilfargen påvirker trykkresultatet. Nedenfor ser du noen eksempler på hvordan forskjellige farger kan se ut på tekstiler i hvitt, svart eller andre farger.

Fargetabell (Kornit)

Fargetabell

Trykkresultat på hvitt, svart og rødt stoff (Kornit)

Trykkresultat

Fargetabell (Brother)

colortest digital print

Trykkresultat på hvitt, svart og rødt stoff (Brother)

print result