Vi leverer og vi er her for deg! COVID-19-krisen tvinger oss til å ta avstand fra hverdagen. Men vi gjør det beste ut av det: Så lenge ikke våre medarbeideres og leverandørers helse er i fare, fortsetter vi som før. Bestillingene dine mottas, trykkes og sendes. Pass på helsa og hold ut!

x

Rettigheter til opplastede motiver

Selvsagt beholder du alle rettigheter til motivene dine. Hvis du publiserer motiver eller produkter med motivene dine på Spreadshirts nettsted, gjør du det bare mulig for oss å markedsføre og selge disse for deg på våre kanaler. Du kan til enhver tid fjerne dem igjen. Vi vil da fullføre bestillinger som allerede foreligger, og sletter deretter motivene dine fra våre databaser.