Vi leverer og vi er her for deg! COVID-19-krisen tvinger oss til å ta avstand fra hverdagen. Men vi gjør det beste ut av det: Så lenge ikke våre medarbeideres og leverandørers helse er i fare, fortsetter vi som før. Bestillingene dine mottas, trykkes og sendes. Pass på helsa og hold ut!

x

Endre eller annullere bestillinger

Hver eneste artikkel du bestiller hos Spreadshirt eller en Spreadshirt-partnerbutikk, trykkes for hånd. Det er derfor bare mulig å endre bestillingen frem til vi starter med trykkingen. Hvis du vil endre bestillingen, må du først annullere den. Når varen er under bearbeiding, er det ikke lenger mulig å endre noe.

Slik annullerer du en bestilling

Åpne e-posten med bestillingsbekreftelsen eller logg deg inn på Spreadshirt-kontoen din. Begge steder finner du en lenke til bestillingen din.

Annuller bestillingen ved å klikke på Detaljer > Annullere, så lenge bestillingen har statusen «Venter på betalingen» eller «Ny».

Hvis statusen allerede er «I produksjon» eller «Sendt og betalt», kan du dessverre ikke lenger annullere bestillingen, da den allerede er trykket.

Etter annulleringen legger du inn en ny bestilling med de ønskede endringene.