Meny

Endre eller annullere bestillinger

Det er ikke noe problem å foreta endringer på bestillingen din så lenge vi ikke har begynt å bearbeide den. Så snart varen er i trykken, kan du dessverre ikke endre eller annullere den.

Hvis du vil forandre på noe, må du altså gå til ordreoversikten så snart som mulig. Som registrert kunde, finner du denne i brukerområdet under Kontoinnstillinger > Mine bestillinger. Hvis du har sendt bestillingen som gjest, kommer du til bestillingen via en lenke i bekreftelsen du har fått per e-post.

Så lenge bestillingen er merket med venter eller ny i oversikten, kan du annullere den uten problemer. Deretter er det bare å opprette en ny bestilling med alle endringene.

Var denne artikkelen nyttig?