Endre eller annullere bestillinger

Hver eneste artikkel du bestiller hos Spreadshirt eller en Spreadshirt-partner trykkes for hånd. Det er derfor bare mulig å foreta endringer på bestillingen frem til vi starter med trykkingen Hvis du vil endre noe, vær rask – det er nemlig vi. Når varen er under bearbeiding, er det dessverre ikke lenger mulig å annullere.

Endre en bestilling for registrerte kunder

Gå til bestillingsoversikten din så raskt som mulig. Når du er logget inn, finner du den under Kontoinnstillinger > Mine bestillinger. Hvis bestillingen er merket med venter eller ny i oversikten, kan du annullere den uten problemer. Deretter kan du opprette en ny bestilling med de ønskede endringene.

Endre en bestilling for gjester

Har du bestilt som gjest, dvs. uten å registrere deg, må du så raskt som mulig åpne e-posten med bekreftelsen av bestillingen. Der finner du en lenke til bestillingen din. Her gjelder det samme: Hvis bestillingen er merket med venter eller ny, kan du annullere den uten problemer. Deretter kan du opprette en ny bestilling med de ønskede endringene.