Vi leverer og vi er her for deg! COVID-19-krisen tvinger oss til å ta avstand fra hverdagen. Men vi gjør det beste ut av det: Så lenge ikke våre medarbeideres og leverandørers helse er i fare, fortsetter vi som før. Bestillingene dine mottas, trykkes og sendes. Pass på helsa og hold ut!

x

Vis bestillingsinformasjon og forretningsvilkår

Når du har sendt inn en bestilling, mottar du en bekreftelse i form av en e-post med alle opplysninger om bestillingen og våre forretningsvilkår.

Hvis du har en brukerkonto hos Spreadshirt, kan du se alle bestillinger du har sendt inn via denne kontoen på ditt brukerområde under Mine bestillinger.

Hvis du har sendt bestillingen som gjest, kommer du til bestillingen via en lenke i bekreftelsen du har fått per e-post. Tidligere bestillinger kan ikke vises i denne oversikten. For å se disse, kan du bruke lenken i de enkelte e-postbekreftelsene.

Hvis du vil endre eller annullere en bestilling, kan du gjøre det i ordreoversikten så lenge vi ikke har begynt å bearbeide bestillingen.