Vis bestillingsinformasjon og forretningsvilkår

Når du har sendt inn en bestilling, mottar du en bekreftelse i form av en e-post med alle opplysninger om bestillingen og våre forretningsvilkår.

Som registrert kunde kan du også finne en oversikt over aktuelle og tidligere bestillinger i brukeromådet ditt under Kontoinnstillinger > Mine bestillinger.

Hvis du har sendt bestillingen som gjest, kommer du til bestillingen via en lenke i bekreftelsen du har fått per e-post. Tidligere bestillinger kan ikke vises i denne oversikten. For å se disse, kan du bruke lenken i de enkelte e-postbekreftelsene.

Hvis du vil endre eller annullere en bestilling, kan du gjøre det i ordreoversikten så lenge vi ikke har begynt å bearbeide bestillingen.