Trykkostnader for egendesignede produkter fra Spreadshirt

I Spreadshirts område for egendesign påløper en trykkpris for hvert trykket område. I det valgte trykkområdet kan du plassere så mange motiver og tekster du vil uten pristillegg. I tillegg til trykkprisen kan det eventuelt påløpe en motivpris. Denne fastlegges av den som står bak motivet, og ligger på mellom 0 og 15 € per motiv. Motivprisen vises i designverktøyet.

Trykkområder

Mobildeksler og det meste av tilbehør, som f.eks. kopper, hatter og luer, har bare ett trykkområde. På de fleste klesplagg kan du trykke på flere områder. I tillegg til fremsiden kan det være f.eks. på rygg, ermer eller hette. For hvert trykkområde du designer, påfaller trykkprisen og eventuelle motivpriser.

Her får du en forhåndsvisning av hva produktet kan koste totalt med motiver og/eller tekst. Disse prisene er for egendesign-området, og er kun ment som orientering.