Vi leverer og vi er her for deg! COVID-19-krisen tvinger oss til å ta avstand fra hverdagen. Men vi gjør det beste ut av det: Så lenge ikke våre medarbeideres og leverandørers helse er i fare, fortsetter vi som før. Bestillingene dine mottas, trykkes og sendes. Pass på helsa og hold ut!

x

Trykkostnader for egendesignede produkter fra Spreadshirt

Prisen for Spreadshirt-produktet ditt består av kostnadene for produktet (f.eks. en T-skjorte), trykkostnadene og en eventuell motivpris. Motivprisen påløper bare for community-motiver, ikke for egne tekster, motiver man laster opp selv eller motiver som er merket «gratis».

Dette består trykkostnadene av

Hvert produkt har minst ett trykkområde som du kan designe med motiver og tekst. For hvert trykkområde som benyttes, legges det til en fast trykkpris (se beregningseksempelet nedenfor). Innenfor et trykkområde kan du plassere så mange motiver og tekster du vil uten pristillegg. Det vil bare koste den faste trykkprisen.

På de fleste klesplagg kan du trykke flere områder. I tillegg til fremsiden kan det være f.eks. på rygg, ermer eller hette. For hvert ekstra trykkområde legges den faste trykkprisen til automatisk.

Motivpriser for community-motiver

I designverktøyet finner du gratis motiver og motiver fra uavhengige designere. De sistnevnte, community-motivene, er ikke gratis. De har en fast motivpris som utbetales direkte til designeren (se beregningseksempelet). Hvis du bruker det samme community-motivet flere ganger på et produkt, betaler du bare for motivet én gang. Motivprisen vises i området for egendesign.

Beregningseksempel

Her ser du hva en premium-T-skjorte for menn koster med to trykkområder, et gratismotiv og et kostnadsbelagt motiv i Spreadshirts område for egendesign.