Vi leverer og vi er her for deg! COVID-19-krisen tvinger oss til å ta avstand fra hverdagen. Men vi gjør det beste ut av det: Så lenge ikke våre medarbeideres og leverandørers helse er i fare, fortsetter vi som før. Bestillingene dine mottas, trykkes og sendes. Pass på helsa og hold ut!

x

Trykkostnader for egendesignede produkter fra Spreadshirt

I Spreadshirts område for egendesign påløper en trykkpris for hvert trykket område. I det valgte trykkområdet kan du plassere så mange motiver og tekster du vil uten pristillegg. I tillegg til trykkprisen kan det eventuelt påløpe en motivpris. Motivprisen vises i designverktøyet.

Trykkområder

Mobildeksler og det meste av tilbehør, som f.eks. kopper, hatter og luer, har bare ett trykkområde. På de fleste klesplagg kan du trykke på flere områder. I tillegg til fremsiden kan det være f.eks. på rygg, ermer eller hette. For hvert trykkområde du designer, påfaller trykkprisen og eventuelle motivpriser.

Her får du en forhåndsvisning av hva produktet kan koste totalt med motiver og/eller tekst. Disse prisene er for egendesign-området, og er kun ment som orientering.