Løse inn gavekort

Slik innløser du et gavekortkode eller en kampanjekode:

• Gå til kassen
  • I kasseområdet finner du feltet for koden øverst til høyre
  • Hvis du handler med mobilversjonen, finner du det rett etter feltet for e-postadresse
  • Tast inn koden og bekreft med enter-tasten, eller ved å gå til neste felt.

Rabatter og gavekort:

Kampanjekode

En kampanjekode kan du få fra Spreadshirt i forbindelse med en rabattkampanje, for eksempel på siden Spreadshirt gavekort og rabatter.

Gavekortkode

En gavekortkode har et tilgodegavende. Et gavekort kan gis i gave, eller du kan motta et gavekort fra vår kundeservice som refusjon. Du kan bruke dem i tillegg til kampanjekoder så ofte du vil helt til beløpet er brukt opp.