Digitaltrykk

Her får du en oversikt over våre digitale trykktyper digital direct, lasertransfer og digitaltransfer, som er spesielt velegnet for flerfargede motiver og fotografier. Som utgangspunkt for trykking trenger vi pikselgrafikk (f.eks. en jpg- eller png-fil) med en oppløsning på minst 200 dpi . Mer informasjon om kravene til trykkbare motiver.

Zalety Slik foregår trykkingen Bruk
Digital direct
  • Perfekt for motiver med store overflater
  • Gir en avslappet «vintage-look»: Motivet virker litt utvasket, fargene er litt duse
  • Trykking ved hjelp av en datastyrt digitalskriver
  • Fargene sprøytes på og fikseres for å bli holdbare
  • Stoffets struktur kan kjennes gjennom motivet
  • Brukes ennå ikke for alle produkter
  • Digital direct kan bare trykkes på forsiden og baksiden av T-skjorter, og bare på baksiden av enkelte hettegensere.
Lasertrykk
  • Egnet for trykking av tekstil-tilbehør
  • Perfekt for motiver i flere farger og fotografier
  • Glatt, lett skinnende trykk med briljante farger
  • Motiver overføres til en gjennomsiktig transferfolie, kuttes til og presses på under høy temperatur
  • En knapt synlig kant av transferfolien blir igjen
  • Egnet for tilbehør som vesker, luer og hatter
  • De sterke fargene holder seg lenge ved håndvask
Digitaltransfer
  • Glatt, lett skinnende trykk med flotte farger
  • Trykket tåler mange runder med vask
  • Motiver overføres til en gjennomsiktig transferfolie, kuttes til og presses på under høy temperatur
  • En knapt synlig kant av transferfolien blir igjen
  • Kun egnet for hvite og svært lyse produkter
  • Ved strekking kan trykkfolien få sprekker (f.eks. på Slim Fit-T-skjorte for menn)