Digitaltrykk

Motivet ditt fortjener det optimale trykkresultatet. Derfor trykker vi de fleste av produktene våre med trykktypen Digital direct som standard. Det har blant disse fordelene:

• Egnet for alle filformater
  • Briljante trykkresultater
  • Myk overflate ettersom materialet farges direkte inn

Digital direct

Vasketester for førsteklasses trykkresultater

Før et produkt tas inn i sortimentet vårt, tester vi grundig i vårt eget laboratorium hva slags resultater det gir med digitial direct. Testen er bare bestått hvis trykkingen får fremragende glans og blir absolutt fargeekte. Dessuten må produktene vaskes 10 ganger uten å miste noe av fargeintensiteten. Først da oppfyller de våre kvalitetskrav.

Den optimale trykktypen for hvert produkt

Enkelte produkter er ikke egnet for Digital direct-metoden, og trykkes derfor med andre trykktyper som f.eks. plottrykk. Det gjelder særlig for artikler med lav bomullandel, eller vesker og ryggsekker som ikke passer inn i trykkmaskinene på grunn av formen.

Innstillinger for fargeglans

På skjermen kan farger se annerledes ut enn på trykk. Hvis skjermen din ikke er spesielt kalibrert, vil trykket antagelig bli som du ønsker det hvis fargene på skjermen har litt for sterk glans.