Brodeeraa tuotteita

Brodeeraus ommellaan kankaaseen oikeilla langoilla. Tuloksena on erityisen näyttävä ja pitkäikäinen merkkaus.

Brodeerauksen edut:

• ilmaisuvoimainen ja arvokkaan näköinen
  • äärimmäisen kestävä ja pitkäikäinen
  • ilman vähimmäismäärää

Suunnittele itse brodeerattuja tuotteita – jo 1 kappaleesta alkaen

Brodeeraustyökalumme avulla voit suunnitella ja teettää brodeerauksen moniin tuotteisiin ilman vähimmäismäärää. Valitse eri fonteista tai lataa palvelimelle oma vektorigrafiikka. Tekstiä ja grafiikkaa voi tietenkin myös yhdistää.

Näin brodeeraat vaatteeseen tai asusteeseen:

• Avaa brodeeraustyökalumme ja valitse tuote. Laajennamme tuotevalikoimaamme jatkuvasti.
  • Valitse brodeerausalue ja lisää siihen teksti tai lataa oma vektoritiedosto. Näin voit optimoida vektoritiedostosi.
  • Varmista, että brodeeraus asettuu vihreällä merkityn alueen sisään. Jos tekstiäsi ympäröivä kehys on punainen, brodeerauskelpoinen alue ylittyy. Vedä brodeeraus sopivaan kohtaan, niin että kehys muuttuu vihreäksi.

Punainen kehys – brodeeraus ei onnistu

Vihreä kehys – mainiota!

Vaatimukset, jotka vektorigrafiikkasi tulee täyttää:

• Tiedostomuoto: SVG, AI
  • Maksimi tiedostokoko: 10 MB
  • Brodeerausmallisi on toteutettu taustattomasti