Brodeeraa tuotteita

Brodeeraus ommellaan kankaaseen oikeilla langoilla. Tuloksena on erityisen näyttävä ja pitkäikäinen merkkaus.

Brodeerauksen edut:

• ilmaisuvoimainen ja arvokkaan näköinen
  • äärimmäisen kestävä ja pitkäikäinen
  • ilman vähimmäismäärää

Lisää brodeerauksen hyviä puolia löydät täältä.

Suunnittele itse brodeerattuja tuotteita – jo 1 kappaleesta alkaen

Brodeeraustyökalumme avulla voit suunnitella ja teettää brodeerauksen moniin tuotteisiin ilman vähimmäismäärää. Valitse eri fonteista tai lataa palvelimelle oma grafiikka. Tekstiä ja grafiikkaa voi tietenkin myös yhdistää. Voit valita 20 eri väristä. Haluatko tietää, mitä värejä ne ovat? Lisää tuotteeseesi mikä tahansa teksti ja vaihda sen fonttiväriä. Siten näet, minkä värisiä lankoja voimme käyttää.

Näin brodeeraat vaatteeseen tai asusteeseen:

• Avaa brodeeraustyökalumme ja valitse tuote. Laajennamme tuotevalikoimaamme jatkuvasti.
  • Teksti: Valitse brodeerausalue ja kirjoita tekstisi.
  • Grafiikka: Lataa tiedostosi brodeeraustyökaluun valikon kohdasta Lataa palvelimelle.
  • Varmista, että brodeeraus asettuu vihreällä merkityn alueen sisään. Jos tekstiäsi ympäröivä kehys on punainen, brodeerauskelpoinen alue ylittyy. Vedä brodeeraus sopivaan kohtaan, niin että kehys muuttuu vihreäksi.

Punainen kehys – brodeeraus ei onnistu

Vihreä kehys – mainiota!

Vaatimukset, jotka grafiikkasi tulee täyttää:

• Vektorigrafiikka: SVG, AI
  • Maksimi tiedostokoko: 10 MB
  • Brodeerausmallisi on toteutettu taustattomasti tai tausta on poistettu
  • Enintään 8 väriä eikä väriliukumia