Toimitamme tilauksesi ja olemme käytettävissäsi. COVID-19-kriisi pakottaa meidät poikkeamaan totutusta. Teemme kuitenkin parhaamme: Jatkamme toimintaa niin kauan kuin työntekijöidemme ja tavarantoimittajien terveys ei vaarannu. Otamme vastaan tilauksesi, teemme painatuksen ja lähetämme tuotteet. Pysy terveenä ja pidä mieli korkealla!

x

Poista käyttäjätili

Harmi, että olet päättänyt erota Spreadshirt-yhteisöstä. Jos sinulla on jotain kysyttävää tai parannusehdotuksia, asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua asiantuntevasti.

Näin poistat käyttäjätilisi

Jos todellakin haluat erota meistä, kirjaudu osoitteeseen partner.spreadshirt.fi. Klikkaa alavasemmalla kohtaan ”Käyttäjätili“. Valikon kohdassa ”Tiliasetukset“ löydät alaoikealta vaihtoehdon ”Poista käyttäjätili“.

Erääntyvät maksut suoritetaan seuraavan tilityksen yhteydessä, mikäli osoitteesi on vahvistettu ja käytössämme ovat oikeat maksuyhteystietosi.

Jos sinulla on kysyttävää, etkä enää pääse käsiksi tiliisi, ota yhteys osoitteeseen partner@spreadshirt.fi.