Toimitamme tilauksesi ja olemme käytettävissäsi. COVID-19-kriisi pakottaa meidät poikkeamaan totutusta. Teemme kuitenkin parhaamme: Jatkamme toimintaa niin kauan kuin työntekijöidemme ja tavarantoimittajien terveys ei vaarannu. Otamme vastaan tilauksesi, teemme painatuksen ja lähetämme tuotteet. Pysy terveenä ja pidä mieli korkealla!

x

Värierot kuvaruudulla ja paidassa

Tuotteeseen painettuina designisi värit näyttävät joskus erilaisilta kuin monitorillasi. Se voi johtua eri syistä:

• Voidaksemme painaa pikselidesignisi, muunnamme sen RGB-värimallista CMYK-muotoon ja teemme muita tarpeellisia korjauksia väriarvoihin. Tämä saattaa johtaa pieniin värieroihin.
  • Värit näyttävät erilaisilta eri näyttöpäätteillä. Kirkkauden, kontrastin ja värikylläisyyden yhdistelmä saattaa muuttaa värivaikutelmaa huomattavasti.
  • Tekstiilin väri vaikuttaa painotulokseen. Valkoisen, mustan tai värillisen tekstiilin aikaansaaman erilaisen värivaikutelman näet alla olevasta esimerkistä.

Väritaulukko (Kornit)

Väritaulukko

Painotulos valkoisella, mustalla ja punaisella tekstiilillä (Kornit)

Painotulos

Väritaulukko (Brother)

colortest digital print

Painotulos valkoisella, mustalla ja punaisella tekstiilillä (Brother)

print result