Vaihto ja palautus

return teaser

Reilut palautusehdot

Jokainen Spreadshirtiltä tai Spreadshirtin partnerishopista tilaamasi tuote painetaan käsityönä erityisesti sinua varten (tarvepainatus). Se erottaa meidät perinteisistä postimyyntiyrityksistä. Emme voi vain panna vaihdossa palautettuja tavaroita hyllyyn odottamaan seuraavaa tilausta. Siitä huolimatta haluamme, että olet kaikin puolin tyytyväinen tilaukseesi. Voit siis luottaa reiluihin palautusehtoihimme.

30 päivän vaihto-oikeus

Vaihda tilaamasi tuote 30 päivän kuluessa tilauspäivämäärästä, jos se ei sovi tai ei miellytä sinua tai ei muuten vastaa odotuksiasi. Tarvepainatuspalveluna tarjoamme sinulle seuraavat palautusvaihtoehdot:

• Vaihto uuteen tuotteeseen
  • Vaihto arvoseteliin, jonka voit lunastaa seuraavan tilauksesi yhteydessä

Ostohinnan hyvittäminen on mahdollista, jos tilattu tuote ei ole itse suunnittelemasi.

Palautus on helppoa

Avaa saamasi toimitusvahvistus tai Spreadshirt-tilisi

Klikkaa ”Palauta”

Valitse palautuksen syy ja palautusvaihtoehto

”Pienellä präntätty”

Palautuksesi käsitellään yleensä seitsemän työpäivän kuluessa. Tilauksen arvon ollessa vähintään 40 € Spreadshirt maksaa palautuskulut. Emme voi käsitellä tuotteita, jotka on lähetetty takaisin ilman erityistä pyyntöä.

Tyytyväisyystakuumme pätee lakisääteisten oikeuksiesi, kuten palauttamisoikeuden ja takuiden, lisäksi. Kaikki tiedot löydät myös Yleisistä sopimusehdoistamme.