Express

Erittäin kiireelliset tilaukset voidaan käsitellä express-toimituksina. Ota yhteys palvelutiimiimme.

Express-toimitukset Eurooppaan

Express-toimitukseen kuluu yleensä 3 arkipäivää. Toimitus saattaa kuitenkin lykkääntyä 3–5 päivällä, jos kyseessä on jokin seuraavista tilanteista:

• Toimituspaikka sijaitsee vaikeasti saavutettavalla alueella (esim. vuoristossa tai saaressa). Tässä tapauksessa kannattaa varautua jopa 5 päivää kestävään toimitukseen.
  • Tilauspäivämäärän ja toivotun toimituspäivän välissä on sunnuntai tai muu pyhäpäivä. Tässä tapauksessa express-tilaus viivästyy päivällä.

Express-toimitusten hinta

Voit tarkastaa express-toimitusten hinnat eri maihin kohdasta lähetyskulut. Napsauta vain valitsemaasi kohdemaata listassa. Jollei express-toimitusta mainita, palvelutiimimme voi ehkä auttaa sinua.