Digitaalipainatus

Designisi ansaitsee parhaan painotuloksen. Siksi painamme useimmat tuotteemme suora digitaalipainatus -menetelmällä. Suoran digitaalipainatuksen hyviä puolia ovat mm.:

• Sopii kaikkiin tiedostomuotoihin
  • Loistavat painatukset
  • Pehmeä pinta, koska itse materiaali värjätään

Suora digitaalipainatus

Pesutestit parhaan painotuloksen saamiseksi

Ennen kuin tuote hyväksytään valikoimaamme, testaamme testauslaboratoriossamme perusteellisesti, millaisia tuloksia suora digitaalipainatus siihen tuottaa. Kokeen läpäisevät vain erinomainen väriloisto ja värinpitävyys. Sen lisäksi tuotteiden on kestettävä 10 pesukertaa ilman värien haalistumista. Vain silloin ne täyttävät korkeat laatuvaatimuksemme.

Optimaalinen painatusmenetelmä jokaiselle tuotteelle

Jotkin harvat tuotteet eivät sovellu painettaviksi suora digitaalipainatus -menetelmällä. Niihin käytetään muita menetelmiä kuten esim. siirtokuvapainatusta. Tämä pätee erityisesti tuotteisiin, joiden puuvillapitoisuus on alhainen, sekä laukkuihin ja reppuihin, jotka eivät muodoltaan sovi painokoneeseen.

Asetukset loistavia värejä varten

Kuvaruudulla värit voivat näyttää hyvinkin erilaisilta kuin itse painotulos. Jollei käyttämääsi kuvaruutua ole erityisesti kalibroitu, painatus vastaa todennäköisesti toiveitasi, kun värit näyttävät kuvaruudulla vähän liian räikeiltä.