Vektori- ja pikseligrafiikat - johdanto

#
  Vektorigrafiikka Pikseligrafiikka
Tiedostomuoto SVG, AI, EPS, CDR PNG (suositus), JPG, BMP tai GIF
Koko 28 x 28 cm (suositus)
max. 38 x 38 cm
min. 50 x 50 pikseliä
max. 4000 x 4000 pikseliä
Laatu kokonaan vektoroitu, suljetut polut, sileät reunat tausta poistettu, ei pikselinen, terävät reunat
Resoluutio - 200 dpi:tä (lämpösublimaatio: 400 dpi:tä)
Värit max. 3 väriä rajattomasti värejä, värisiirtymät mahdollisia
Painatusmenetelmä Siirtokuvapainatus (flex ja flokki) Digitaalipainatus

Vaatimukset, jotka julistedesignien tulee täyttää, löydät täältä.

Vektorigrafiikka

Vektorigrafiikassa kuva rakentuu geometrisista muodoista kuten linjoista, ympyröistä ja käyristä. Geometristen muotojen ansiosta kuva on matemaattisesti määritelty. Vektorigrafiikkaa voidaan suurentaa (skaaloittaa) ilman että sen laatu kärsii, sillä kuva lasketaan kerta kerralta uudelleen.

Vektorigrafiikat luodaan sellaisilla grafiikkaohjelmilla kuin Adobe Illustrator, Corel Draw tai Inkscape. Spreadshirtillä vektorigrafiikoita voidaan käyttää siirtokuvapainatuksen painomalleina (fleksi ja flokki). Taataksesi korkeimman mahdollisen yhteensopivuuden, tallenna vektorigrafiikkasi tiedostomuotoon AI.

Pikseligrafiikka

Pikseligrafiikka on tietokonegrafiikka, jossa kuva on suunniteltu niin sanottujen pikseleiden (kuvapisteiden) rasterimuotoiseen järjestyksen avulla. Jokaista pikseliä vastaa yksi väri. Pikseligrafiikkaa suurennettaessa myös yksittäiset pikselit suurentuvat. Mitä suuremmaksi kuvaa muutetaan, sitä karkeammiksi, kulmikkaammiksi ja epäselvemmiksi pikselit tulevat."".

Spreadshirtillä pikseligrafiikat toimivat digitaalipainatuksen painatusmalleina . Suosittelemme pikseligrafiikoiden tallentamista tiedostomuotoon PNG. Grafiikan resoluutio näkyy dpi-arvona ja kertoo kuvapisteiden määrän.

Lisää vektori- ja pikseligrafiikoista