Vi leverer, og vi er der for dig! COVID-19-krisen tvinger os til at holde afstand i hverdagen. Men vi får det bedste ud af det: Vi fortsætter, så længe vores medarbejdere og vore leverandører ikke udsættes for fare. Dine ordrer modtages, trykkes og afsendes. Pas rigtig godt på dig!

x

Slet brugerkonto

Vi er kede af, at du har valgt at forlade Spreadshirts community. Hvis du har spørgsmål eller forslag til forbedringer, er du altid velkommen til at henvende dig til vores kompetente og hjælpsomme kundeservice.

Sådan sletter du din brugerkonto

Hvis du er helt sikker på, at du ønsker at tage afsked med os, så log på partner.spreadshirt.dk. Klik nederst til venstre på „Brugerkonto“. Under „Kontoindstillinger“ klikker du nederst til højre på „slet brugerkonto“.

Hvis vi har korrekt adresse og bankoplysninger, overfører vi de evt. resterende udbetalinger til dig med den næste afregning.

Hvis du har spørgsmål, men ikke længere kan tilgå din konto, så kontakt venligst partner@spreadshirt.dk.