Hent designhjælp i designtoolet

Identificer trykområde

Trykområdet viser dig, hvilke områder på et produkt vi kan trykke på. Det vises i designtoolet som et sort eller hvidt kvadrat. Placer venligst udelukkende designs og tekst inden for kvadratet.

Designet har en rød kant: Dit design kan ikke trykkes. Træk det ind i trykområdet.

Designet har en grøn kant: Perfekt!

Optimal placering af designs

Fælg de følgende tips, så dit design på produktet fremstår helt perfekt:

Stort design: Et stort design tager sig bedst ud foran og midt på en shirt. Vi har blendet en hjælpelinje ind til dig, så du kan ramme midten helt præcist.

Lille design: Små designs og logoer ser bedst ud på brystet, i højre eller venstre side. Vær dog opmærksom på, at designet ikke kommer helt ud under armhulen. Tommelfingerreglen er en tredjedel af bredden.

Designet ligger for langt ude i armhulen.

Træk det ind mod midten: Perfekt!

Vælg design- og produktfarver i kontrast

Et mørkt design på et mørkt produkt kommer ikke ordentligt til sin ret, heller ikke selvom det ser sådan ud på monitoren. Det samme gælder for lyse designs på lyse produkter og generelt for alle farvekombinationer, som er for ens. Vælg derfor design- og produktfarver, som står i tydelig kontrast.

Der er for lille kontrast imellem produkt- og designfarve

Perfekt!

Vær opmærksom på forholdet imellem design- og produktstørrelse

Vores produktbillede i designtoolet viser en standardstørrelse (f.eks. M). Ud fra den standardstørrelse fastlægger du dimensionerne for dit design. Hvis du bestiller produktet i en anden størrelse, kan vi desværre ikke automatisk tilpasse designet til produktstørrelserne. Produktstørrelsen forbliver den samme, uafhængigt af om du bestiller størrelse S eller 4XL. Derfor kan designet muligvis virke større eller mindre end på visningen.

Tip :

• Du skal bestille et produkt med en stor flade: For at undgå at designet senere virker for lille, forstørrer du designet på produkter med større flader som f.eks. forklæder, tæpper eller puder, og gerne så det bliver lidt større end det ønskede slutresultat.
  • Du skal bestille et produkt med en stor flade: For at undgå at designet senere virker for lille, forstørrer du designet på produkter med større flader som f.eks. forklæder, tæpper eller puder, og gerne så det bliver lidt større end det ønskede slutresultat.

Ingen designs på lynlåse, lommer eller syninger

Vi kan ikke trykke på lynlåse, syninger og ved lommer. Placer derfor aldrig dine designs, fotos eller tekster der. Det er ganske vist teknisk muligt at designe et produkt på den måde, også at lægge det indkøbskurven og afsende ordren, men vi vil desværre ikke kunne udføre den.

Designs må ikke lappe ind over hinanden

Vi kan ikke trykke designs, som lapper ind over hinanden. Placer derfor ikke flere designs, billeder eller tekst oven i hinanden. Det er ganske vist teknisk muligt at lægge et produkt med designs, som lapper ind over hinanden i indkøbskurven og trykke bestil, men vi vil desværre ikke kunne udføre ordren.

Problemløsning

• 1. Designet kan ikke placeres på produktet
  • 2. Grafikken kan ikke formindskes
  • 3. Pixelgrafikken kan ikke forstørres

Designet kan ikke placeres på produktet

Nogle af vores produkter, blandt andet åndbare shirts, paraplyer og børnehoodies, kan kun trykkes med flex- eller flocktryk. Vi har brug for filer i vektorformat (filformat SVG, AI eller CDR) til denne trykmetode. Hvis du har valgt et af disse produkter og forsøger at placere et billede (filformat JPG, PNG eller GIF) på det med uploadfunktionen, vil du modtage en fejlmelding.

Tip:

• Ændring af produktfarven til hvid Hvide produkter kan vi trykke med digitalt transfertryk, en trykmetode som egner sig til alle trykformater.
  • Vælg et andet produkt.
  • Lav dit billede om til en vektorgrafik. Få mere at vide

Grafikken kan ikke formindskes

Du har sandsynligvis valgt et produkt, som kun kan trykkes med flex- eller flocktryk. Det drejer sig bl.a. om åndbare shirts, paraplyer eller børnehoodies. Vi har brug for filer i vektorformat (filformat SVG, AI eller CDR) til denne trykmetode. Vektorgrafikker kan ikke uden videre formindskes. Små elementer må være på mindst 1,5 mm, så motivet ikke senere går i stykker. Motivet kan altså kun formindskes så meget, at de mindste elementer ikke bliver mindre end 1,5 mm.

Tip:

• Vælg et produkt, som også egner sig til digitaltryk (se ovenfor). Vektorgrafikken trykkes så automatisk med digitaltrykmetoden. Linjernes bredde spiller ingen rolle ved denne trykmetode.

Pixelgrafikken kan ikke forstørres

Vi trykker på tekstiler med 200 dpi. Forkortelsen dpi beskriver billedpunkternes bredde. En 1000 pixels bred grafik, som trykkes med 200 dpi, giver f.eks. et 12,7 cm bredt design. Vores programmering vil ikke tillade at forstørre filen, da det ville betyde, at det trykte resultat bliver uskarpt og sløret.

Tip:

• Upload derfor altid dine designs med tilstrækkelig høj opløsning og højt antal pixels. Til et T-shirt-design anbefaler vi 200 dpi og max 4000x4000 pixels.