Upload og deling af vektorgrafikker

Hvis du ønsker at designe og købe et produkt med din egen vektorgrafik, så uploader du bare din grafik i T-shirt-designeren. Vores tool undersøger, om din grafik er trykbar hos os, og derefter kan du trygt designe løs.

Hvis du ønsker at sælge dine produkter med din egen vektorgrafik via Spreadshirt, skal du først uploade din vektorgrafik i dit brugerområde. Hvis du ikke er tilmeldt Spreadshirt, kan du åbne din gratis konto her. I dit brugerområde klikker du på „Upload design“, vælger den ønskede grafik og følger de enkle trin i upload-processen.

Trykegnethed for vektorgrafikker

Vi tester alle uploadede vektordesigns. På den måde sikrer vi os, at der ikke opstår problemer i trykprocessen. Processen foregår automatisk og tager for det meste blot nogle få minutter. Hvis et design ikke opfylder alle krav til trykket, tilpasser vi designet, hvor det er muligt. F.eks.

• fjerner vi pixelgrafikker, som ikke er ændret til stier i designet;
  • vi opskalerer designs, til de har nået den krævede linjebredde;
  • vi gør utydelige farver tydelige;
  • og vi lukker kurver og reducerer niveauer.

I brugerområdet beder vi dig altid om at acceptere eller afvise ændringer i dit design. På den måde får du muligheden for selv at tjekke dine designs endnu en gang, før du sætter dem til salg.

Derfor er vi nødt til at afvise et design fra plottryk

På trods af den automatiske trykoptimering kan det forekomme, at vi må afvise et design, du ønsker at få trykt med plottryk. Det kan ske af følgende årsager:

• Der er fejl i filen
  • Designet er en pixelgrafik
  • Designet er uploadet flere gange
  • Designet indeholder linjer, som er for tynde (> 1 mm) og ikke kan forstørres op
  • Linjerne er ikke fuldstændig ændrede til kurver, eller kurverne er ikke lukkede
  • Designet indeholder for mange ankerpunkter eller enkeltstående motivdele
  • Designet indeholder for mange farver eller niveauer
  • Der er problemer omkring etik eller ophavsret

For at være sikker på, at dit vektordesign ikke afvises, kan du se kravene til dit trykforlæg her.