Vi leverer, og vi er der for dig! COVID-19-krisen tvinger os til at holde afstand i hverdagen. Men vi får det bedste ud af det: Vi fortsætter, så længe vores medarbejdere og vore leverandører ikke udsættes for fare. Dine ordrer modtages, trykkes og afsendes. Pas rigtig godt på dig!

x

Rettigheder på uploadede motiver

Du beholder naturligvis alle rettigheder til dit design. Når du offentliggør designs eller produkter med dine designs på Spreadshirts website, så gør du det samtidig muligt for os at reklamere for dem på vore salgskanaler og at sælge for dig. Du kan altid fjerne dem igen. Vi gennemfører aktuelle bestillinger og sletter derpå dine designs fra vores databank.