Vi leverer, og vi er der for dig! COVID-19-krisen tvinger os til at holde afstand i hverdagen. Men vi får det bedste ud af det: Vi fortsætter, så længe vores medarbejdere og vore leverandører ikke udsættes for fare. Dine ordrer modtages, trykkes og afsendes. Pas rigtig godt på dig!

x

Udbetaling af din godtgørelse

Dit tilgodehavende tilskrives din konto. Vi afregner dit tilgodehavende på månedsbasis, så snart din konto viser den krævede minimumssum. Minimumstilgodehavendets størrelse er afhængigt af den i kontoen valgte udbetalingsvaluta og oplyses her.

Du kan altid se dine salg i partnerområdet under Statistik>Salg. Dine indtægter fra et salg kan se du 14 dage efter afsendelse af varen under Statistik>Tilgodehavende.

Vi afregner dit tilgodehavende senest den femtende hverdag i den følgende måned. Derefter udbetaler vi det udregnede beløb til dig inden for femten hverdage. Overførslen til din bankkonto sker således inden for 15 hverdage efter den månedsvise afregning.

Forudsætninger for udbetalingen af din godtgørelse

For at kunne udbetale din godtgørelse har vi brug for følgende oplysninger:

Din bopæl eller dit firma ligger ikke i Tyskland

Hvis du har bopæl uden for Tyskland, skal vi bruge dit navn, din adresse og dit skatteidentifikationsnummer for at kunne udbetale godtgørelse til dig. Hvis du er amerikansk statsborger, kan du oplyse enten dit Social Security Number (SSN), dit Employer’s Identification Number (EIN) eller dit Taxpayer’s Identification Number (TIN). Er dine skatteoplysninger ikke korrekte, tilbageholder vi som udgangspunkt kildeskat på 15% af din godtgørelse på designprisen tillagt 5,5% solidaritetstillæg.
Afhængigt af opholdsland kan der yderligere trækkes kildeskat af din godtgørelse på designprisen. Læse mere om skattereglerne i denne artikel.

Du har bopæl i Tyskland

Hvis du har bopæl i Tyskland, skal du ikke oplyse skatteidentifikationsnummer. Hvis du har oplyst korrekt navn og adresse, vil du modtage hele din godtgørelse. Har du ikke oplyst korrekt navn og adresse, er udbetaling desværre ikke mulig. I så tilfælde bedes du hurtigst muligt rette dine oplysninger.

Oplysninger vedrørende udbetalingsmulighederne SEPA og PayPal

I økonomiafsnittet finder du to udbetalingsmuligheder: SEPA-overførsel til en tysk eller europæisk girokonto eller PayPal-overførsel. Ved SEPA overfører vi udelukkende i valutaerne euro og GBP. Ved PayPal kan vi overføre i alle valutaer. Har du ikke en PayPal-konto, forbeholder vi os ret til at udbetale i euro. Deutsche Banks valutakurser er gældende ved omregning.