Vi leverer, og vi er der for dig! COVID-19-krisen tvinger os til at holde afstand i hverdagen. Men vi får det bedste ud af det: Vi fortsætter, så længe vores medarbejdere og vore leverandører ikke udsættes for fare. Dine ordrer modtages, trykkes og afsendes. Pas rigtig godt på dig!

x

Mængderabat

Når du handler hos Spreadshirt, får du mængderabat allerede fra 6 artikler pr. bestilling - uafhængigt af ordrens værdi. Og det gælder, uanset om du køber seks ens eller seks forskellige produkter. Se herunder, hvor meget du kan spare pr. produkttype.

Rabatten beregnes automatisk i indkøbskurven.

Mængderabatten gælder
  • for alle selv-designede produkter og for produkter med designs fra vores community
  • for artikler uden tryk op til 20 stk
Mængderabatten gælder ikke
  • i Spreadshops
  • for allerede nedsatte produkter
  • for bestillinger af gavekort, grafikservice eller enkelte produkter som f.eks. stickers eller buttons