Vi leverer, og vi er der for dig! COVID-19-krisen tvinger os til at holde afstand i hverdagen. Men vi får det bedste ud af det: Vi fortsætter, så længe vores medarbejdere og vore leverandører ikke udsættes for fare. Dine ordrer modtages, trykkes og afsendes. Pas rigtig godt på dig!

x

Ændre eller annullere en bestilling

Hver eneste artikel, som du bestiller hos Spreadshirt eller i en Spreadshirt partnershop, trykkes i hånden specielt til dig. Ændringer i din bestilling er derfor kun mulige, så længe vi ikke er gået i gang med at trykke. Ønsker du at ændre en bestilling, skal du først annullere den. Når din vare først er sat i produktion, er ændringer desværre ikke længere mulige.

Sådan annullerer du din bestilling

Åbn din bekræftelsesmail, eller log dig ind på din Spreadshirtkonto. Begge steder finder du linket til din bestilling.

Annullér din bestilling ved at klikke på Detaljer > Annuller, så længe din bestilling har status „Venter på betaling“ eller „Ny“.

Hvis status er „Under produktion“ eller „Afsendt og betalt“, kan du desværre ikke længere annullere, idet din ordre allerede er trykt.

Når du har annulleret, afgiver du så en ny bestilling med de ønskede ændringer.