Læs bestillerdata og forretningsbetingelser

Når du har afgivet bestilling, modtager du en mailbekræftelse, der indeholder alle data vedrørende din bestilling samt vores almindelige forretningsbetingelser.

Som registreret kunde kan du i dit brugerområde under Kontoindstillinger > Mine bestillinger også se en oversigt over dine aktuelle og tidligere bestillinger.

Hvis du har afgivet bestilling som gæst, kommer du via et link i bekræftelsesmailen til din aktuelle bestilling. Tidligere bestillinger kan ikke ses i denne oversigt, og derfor skal du bruge linket i den tilknyttede bekræftelsesmail.

Ønsker du at ændre eller annullere en bestilling, kan du gøre det i bestillingsoversigten, så længe vi ikke er begyndt at behandle bestillingen.