Digitaltryk

Dit design fortjener det bedste trykresultat. Derfor trykker vi de fleste af vore produkter med standard trykmetoden direkte digitaltryk. Dette giver bl.a. følgende fordele:

• Tilgængeligt i alle filformater
  • Fremragende trykresultater
  • Smidig overflade takket være det direkte indfarvede materiale

Direkte digitaltryk

Vasketests for de bedste trykresultater

Før et produkt kan blive en del af vores sortiment, tester vi grundigt i vores testlaboratorium, hvilke resultater vi kan opnå med direkte digitaltryk. Prøven bestås kun, hvis farverne fremstår ægte og ekstraordinært skarpe. Endvidere skal produkterne kunne vaskes 10 gange, uden at farverne mister deres intensitet. Først derefter opfylder de vores høje kvalitetskrav.

Den optimale trykmetode til ethvert produkt

Enkelte produkter er ikke kompatible med direkte digitaltryk-metoden, og de bliver derfor trykt med andre trykmetoder som f.eks. plottryk. Dette gælder især for artikler med et lavt indhold af bomuld samt for tasker og rygsække, som på grund af deres udformning ikke passer i trykmaskinerne.

Indstillinger for lysende farver

På monitoren kan farverne fremstå anderledes end på det trykte resultat. Er din monitor ikke specielt kalibreret, vil trykket sandsynligvis opfylde dine ønsker, hvis farverne fremstår lidt for skarpe på monitoren.