Sortera motiv i ditt showroom efter teman

Du kan organisera motiven i ditt showroom efter teman och därmed göra det mer överskådligt för dina kunder. I synnerhet när du erbjuder väldigt många motiv kan du dela in dem i underkategorier och därmed se till att dina kunder snabbare hittar precis vad de vill ha. I vår videovägledning på engelska kan du se exakt hur det fungerar:

Sammanlagt kan du skapa 20 teman med 200 motiv var. Så snart du har skapat teman visas en ytterligare menypunkt i den övre navigeringen i ditt showroom. Där visas alla dina teman och kunderna kan filtrera dessa enligt egna önskemål. Du kan ordna teman i valfri ordningsföljd, avaktivera eller radera dem – naturligtvis utan att dina motiv raderas.

Exempelvis kan du sortera dina teman på följande sätt:

• Innehåll (t.ex. djur, musik, yrken)
  • Stil (t.ex. typografi, roligt, svartvitt)
  • Högtider/helgdagar (t.ex. jul, Halloween, födelsedag)
  • Försäljningsranking/nyhet (t.ex. bästsäljare, ny)

Hitta passande beteckningar

Välj ett temanamn som passar så bra som möjligt till de tillhörande motiven. Försök föreställa dig vilka begrepp dina potentiella kunder skulle söka efter. Observera att namnen på dina teman inte översätts. Om du riktar dig till internationella kunder med ditt showroom, bör du välja begrepp som går att förstå universellt. Dessutom bör dina temanamn inte överskrida den maximala längden på 30 tecken, så att de är läsliga även på mobila enheter.