Gamla användarområdet och partnerområde

Den som registrerade sig på Spreadshirt efter den 1 oktober 2015 använder det aktuella partnerområdet. Om du har registrerat dig före detta datum använder ditt konto fortfarande den gamla tekniken. Så här ser skillnaden ut konkret:

Gammalt användarområde

Aktuellt partnerområde

Med det aktuella partnerområdet ger vi dig ett verktyg som du kan använda för att på några minuter fylla en egen webbutik eller Spreadshirts marknadsplats med dina idéer. (Benämningen ”partnerområde” kommer av att alla funktioner endast är avsedda för partner, inte för slutkunder som tidigare i användarområdet.) Vi gör allt för att förbättra detta verktyg ytterligare och hålla det uppdaterat vad gäller användarvänlighet, prestanda och säkerhet.

Eftersom detta kräver hela vår uppmärksamhet och eftersom båda versionernas tekniker är så olika, utvecklar vi sedan flera år inte längre det gamla användarområdet aktivt. Detta leder även till att funktionerna skiljer sig åt. Några funktioner är endast tillgängliga i det gamla användarområdet, medan andra endast finns i det aktuella partnerområdet.

Buggar som påverkar den centrala processen med uppladdning, skapande av produkter och försäljning åtgärdar vi fortfarande i det gamla användarområdet. Däremot stöds inte längre den gamla versionen (t.ex. genom buggfixar) och nya funktioner utvecklas endast i det aktuella partnerområdet.

Med denna metod som är vanlig i programvaruvärlden gör vi det möjligt för så många partner som möjligt att förverkliga sina idéer. I tveksamma fall anger vi tillgängligheten i versionerna i bloggartiklar om funktioner.