Frågor om appen ”Spreadshirt Partner”

Med gratisappen ”Spreadshirt Partner” kan du hålla koll på din försäljning även när du är i väg. Oavsett om du säljer på Spreadshirts marknadsplats, i den egna butiken eller via våra externa marknadsplatser håller appen dig hela tiden uppdaterad om aktuella beställningar och erbjuder användbara funktioner:

• Öppna din försäljningsöversikt när som helst och överallt mobilt
  • Se direkt vilka motiv och produkter som säljer bäst
  • Bestäm själv hur ofta du ska få försäljningsmeddelanden
  • Om du vill kan du få Spreadshirtnyheter direkt i mobilen

Ladda ned Partner-appen

Ladda ned appen i Google Play Store eller App Store. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra appen och inför regelbundet nya funktioner.

Hjälp med Partner-appen

Här hittar du några vanliga frågor och svar som kanske kan hjälpa dig. Om du har fler frågor finns vi här för dig. Skriv ett meddelande till partner@spreadshirt.net eller ring oss på: +46 84 030 87 83 (måndag–fredag kl. 9-18h).

Mina tidigare försäljningar visas inte

Appen visar dina senaste 10 000 försäljningar. Om du vill se ännu tidigare försäljningar, loggar du in i ditt användarområde via Spreadshirts webbplats. Där har vi sparat samtliga försäljningar sedan din registrering.

Appen visar beställningar som inte dyker upp i användarområdet

Kontrollera i försäljningsstatistiken i din app om beställningen gjordes via en tredjepartsleverantör som Amazon eller Ebay (”external marketplaces”). I så fall är det normalt att beställningen inte visas i Spreadshirts användarområde förrän 14 dagar efter betalning och leverans av varan. Du hittar den inte i försäljningsstatistiken, utan enbart i området ”Tillgodohavande”.

Användarområdet visar beställningar som inte dyker upp i appen

Appen visar endast beställningar som vi kan bearbeta säkert. Om en beställning har upphävts eller satts på ”väntar”, eftersom den t.ex. inte har betalats eller leveransadressen är ofullständig, visas den inte i appen. Du kan dock se den i användarområdet.

Mitt utbetalda belopp är mindre än väntat

Försäljningsstatistiken i appen visar alla försäljningar som Spreadshirt har bearbetat, även beställningar som kunden sedan har lämnat tillbaka. För varor som lämnats tillbaka krediteras du tyvärr inget tillgodohavande resp. dras det av igen. Därför kan det hända att du på grund av dina försäljningssiffror i appen förväntar dig en högre provision än du faktiskt får utbetalt. Den exakta statusen för dina försäljningar kan du kontrollera i ditt användarområde på Spreadshirts webbplats. Här ser du även med hjälp av statusen ”retur” om en beställning har skickats tillbaka.