Integrering på webbplatser med JavaScript

Om du har en egen webbplats som butiken ska integreras på kan du göra detta med JavaScript. Då måste du anpassa följande kod något:

<div id="myshop"></div> <script>
var spread_shop_config= {
"shopName" : "[shopID]", "locale" : "[shop language_locale]", "prefix" : "//shop.spreadshirt.[shop domain]", "baseId" : "myshop"
};
</script> <script type="text/javascript" src="//shop.spreadshirt.[shop_domain]e/shopfiles/shopclient/shopclient.nocache.js"></script>

Relevant information hittar du i din butiksöversikt. Där står butiks-ID och namn under ”Butik” och under ”Språk” hittar du förkortningen för ”language”. Under Språk och valuta kan du hitta värdet för ”locale”.

Här är ett par exempel:

Land Language_Locale Shop Domain
Frankrike fr_FR fr
Tyskland de_DE de
Nederländerna nl_NL nl
USA us_US com
Storbritannien en_GB co.uk