Erbjuda SpreadShop med T-shirtdesigner

Du har öppnat en gratis SpreadShop och skapat produkter med dina motiv. Dessutom vill du erbjuda T-shirtdesignern i din SpreadShop så att kunderna kan anpassa dina produkter eller designa egna produkter. Gå då till ditt användarområde och öppna butiksadministrationen till din SpreadShop via knappen ”Redigera”. I den vy som nu öppnas hittar du menypunkten ”T-shirtdesigner”. Klicka på den och lägg till designern i din butik genom att välja ”Aktivera T-shirtdesignern”.

Ändringar syns efter ungefär 20 minuters cachetid. I din butik visas de båda navigationspunkterna ”Shoppa” och ”Designa”. Under ”Shoppa” hittar kunderna fortsatt färdiga produkter med dina motiv, som de nu även kan anpassa. Under ”Designa” har de tillgång till T-shirtdesignern för att designa produkter.

T-shirtdesignerns funktioner

Bestäm själv om du vill erbjuda dina kunder alla standardfunktioner i T-shirtdesignern eller välja bort enskilda funktioner. Du har tillgång till följande funktioner:

• Aktivera Spreadshirtmotiv
    Använd denna funktion för att inte bara erbjuda dina kunder dina egna motiv, utan även alla tillgängliga motiv på Spreadshirt. På det sättet har de ett större urval och du har bättre chanser till mer försäljning. Säljer du motiv från en annan designer får du affiliateprovision och motivets upphovsman får sitt fastställda motivpris.
  • Aktivera ladda upp bild
    Låt dina kunder ladda upp egna bilder eller grafik. Denna funktion är särskilt populär när presenter designas. Redan under bilduppladdningen granskar vi om filen passar för trycket och garanterar därmed en tillräckligt bra tryckkvalitet.
  • Aktivera lägg till text
    Låt dina kunder designa sina produkter med text. Naturligtvis kan även text och motiv kombineras.

Ersättning för försäljning

För varje försäljning i din butik får du en affiliateprovision på 20 %, oavsett om du har aktiverat T-shirtdesignern eller inte. Endast motivpriset samt frakt och moms undantas från beräkningen av de 20 procenten. Om motivet inte kommer från dig krediteras upphovsmannen motivpriset.