Specialflextryck

Vid specialflextryck används till skillnad från normalt flextryck andra tryckfolier med speciella optiska egenskaper:

Specialfolier

• Glow In The Dark I dagsljus till synes vanligt vitt, men i mörkret kommer dess fulla effekt fram, som grönaktigt lysande folie.
  • Powerreflex Denna starkt reflekterande folie i silverton, som inte bara passar för ökad säkerhet, väcker garanterat uppmärksamhet.

Lång hållbarhet

Motiv i specialflextryck behåller sin färgbriljans och glitterförmåga även efter många tvättar.

När får jag de bästa resultaten med specialflextryck?

• Vid kraftig kontrast mellan tryck- och produktfärg (t.ex. silver på svart tyg eller rött på vitt tyg).
  • Vid text: Tack vare de strålande, glittrande färgerna kommer texten till sin rätt på tröjorna.
  • Vid små och enfärgade motiv: Eftersom endast 1 färg kan tryckas vid specialflextryck, passar enkla, stiliserade motiv mycket bra.

Vad måste jag tänka på vid specialflextryck?

• Motivet måste laddas upp som vektorgrafik. Vilka krav finns det på tryckförlagan?
  • 1 färg per motiv. Vilka tryckfärger erbjuder Spreadshirt?
  • Vid särskilt stora motiv blir det mindre skönt att ha på sig tröjan, eftersom flexfolien begränsar den tryckta produktens förmåga att andas.
  • Motiv med spetsiga ändar bör undvikas på mycket tunna tyger, eftersom tryckfolien är lite starkare än vid vanligt flextryck.
  • Motiv med specialflextryck får inte överlappas med andra motiv. Eftersom tryckfolien är ganska tjock, håller den inte så bra över eller under andra motiv.
powerreflex

powerreflex

glow in the dark

glow in the dark